Търсене
Магазин ТеМах - всичко за дома, ремонта и градината, празнува и раздава подаръци

Седем години ТеMax в Севлиево, томбола с награди и 17 % отстъпка на всичко

Седем години ТеMax в Севлиево,  томбола с награди и 17 % отстъпка на всичко

Като директен вносител цените в магазините на компанията са по-достъпни

Вече 7 години севлиевци и гости на града имат възможността да се възползват от многобройното разнообрази на артикули от различни сектори – обзавеждане за баня, подови и стенни покрития, строителство, осветление, градински мебели и техника, всичко за домашния майстор и домакинството…. Благодарение на търговската политика на компанията, като директен вносител на повечето предлагани стоки, в магазин ТеМах цените са повече от достъпни.

Ежеседмичните промо кампании пък станаха любими и очаквани от мнозина. Всяка седмица, изложени на промо зона се предлагат артикули на топ цена, с максимална отстъпка, а през уикенда – удължен да бъде 3 дни, се редуват секторите със специална отстъпка от 15, 20, 25%.

Изображение - 10771Всяка седмица, изложени на промо зона се предлагат артикули на топ цена, с максимална отстъпка, а през уикенда – удължен да бъде 3 дни, се редуват секторите със специална отстъпка от 15, 20, 25%.  

За да бъдат още по- удовлетворени редовните клиенти, строителният хипермаркет стартира кампания за лоялни клиенти - TeMax club. Достатъчно е само да влезнете на www.temax.bg, да се регистрирате за да  притежавате дигиталната карта, с която автоматично ставате член на клуба. А всеки притежател на дигитална карта ТеМах club, освен че ще пазарува по-изгодно, ще има възможност да се възползва от специални предложения -  само за членове на клуба.

По повод рождения си ден - 7 г., TeMax обявяват - 17% отстъпка на всичко през уикенда 21 и 22 май. А пазарувалите – от 25 април до 25 май  могат да участват в томбола с награди – градинска мебел „бирен сет“, градинска люлка и перфоратор Тайфун. Клиентите да имат предвид, че в намалението от 17%  не участват артикули в промоция, със специално ценообразуване и по програма лоялен клиент.

С благодарност от компанията обещават още по-богат асортимент, подкрепен с повече промо кампании, с които да оправдае доверието на клиентите си.

Изображение - 10772  

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за Народно събрание 2 октомври 2022