Търсене

Стажантите на "Идеал Стандарт-Видима" си тръгнаха с обещанието да се върнат следващото лято

Стажантите на

Стажантите на 2023 г. с част от своите ментори, снимка: "Идеал Стандарт-Видима"

Заключителното събитие на студентите от лятната стажантска програма на „Идеал Стандарт-Видима“ премина под мотото „Здрави в офиса“. Темата не е избрана случайно. Здравословните условия са фундаментален елемент от работната среда. Това е направило силно впечатление на младите хора и по време на стажа си са разбрали от каква изключителна важност е доброто здравословно състояние по време на работа и извън нея.

Тази година 10 младежи придобиха ценен практически опит

в най-младата и бързоразвиваща се структура на компанията – Център за споделени услуги. Те приложиха езиковите си знания по английски, немски, испански, руски, италиански в областите: счетоводство, финанси, обслужване на клиенти, маркетинг.

По време на заключителното събитие студентите споделиха резултатите от направеното собствено проучване в Центъра за сподолени услуги. Изследването им показва, че за работещите в компанията поддържането на добро здраве е изключително важно. Като закачка към своите ментори стажантите бяха подготвили здравословни съвети и предложиха практически упражнения за офис среда.

Вашата непоколебимост да ни помогнете да се обучим и израснем направиха стажантската програма едно наистина забележително изживяване, което ни кара да обещаем, че ще се върнем отново следващото лято“, споделиха стажантите, като за много от тях навлизането в света на счетоводството, маркетинга и дизайна бе ново и предизвикателно пътешествие.

Всеки от стажантите получи Сертификат за завършена стажантска програма.

Те бяха връчени от Милена Богданова, директор Човешки ресурси Източна Европа. Тя се обърна към тях с думите: „Вярвам, че времето при нас и придобития опит са ви помогнали да разберете каква професия бихте работили с желание и удовлетвореност. Радвам се, че сте създали приятелства, помежду си и с колегите от Центъра за споделени услуги, защото това е част от израстването ви, част от професионалния и житейски опит, който сте натрупали при нас. Оттук нататък напред и нагоре – успех и през новата учебна година и във вашите бъдещи начинания! Благодаря и на вашите ментори, които ви направиха част от нашия екип!“

Стажантите благодариха поименно на своите ръководители за невероятното менторство и подкрепа.

Благодарност за вдъхновяващото лидерство изразиха към изпълнителния директор Ярослав Дончев. Изказаха благодарност и на целия екип на отдел „Човешки ресурси“ за грижата за тяхното адаптиране във фирмата. Със специално отношение и благодарност те се обърнаха към ръководителя на стажантската програма в „Идеал Стандарт – Видима“ – Светла Георгиева. „От все сърце ви желая да бъдете хора с нестихващи идеи и с огромни добри сърца – вие ги имате, пазете ги такива“, се обърна Светла Георгиева към студентите и добави: „Поздравления за тази стажантска програма. Тя се случи благодарение и на вас. Искаме във вашите очи да виждаме успеха! Пожелавам ви да сте здрави, уверени, смели и мислещи хора! Носете този заряд, който отключихте при нас, защото вие дадохте и на нас – енергия и много ентусиазъм.“

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!