Търсене

Студенти от Нов български университет отново са на творчески стаж в "Идеал Стандарт-Видима"

Севлиево онлайн
Студенти от Нов български университет отново са на творчески стаж в

Снимка: "Идеал Стандарт-Видима"

За девета поредна година на стаж в завода за санитарна керамика на "Идеал Стандарт-Видима" са студенти по специалността "Керамика" на Нов български университет. 

Младите хора изглеждат въодушевени и ентусиазирани от възможността да творят върху керамика, се вижда от фотографиите, разпространени от завода. 

Стажът на студенти в заводите на компанията е дългогодишна традиция. От компанията дават възможност на младите хора да се запознаят отблизо с производството и изделията и от първа ръка до научат за процеса на създаването им от подготовката, изпичането, да завършването им в готов вид. 

През 2020 г. в Завода за керамика в Севлиево бе организирана съвместна работилница и със студенти от Университета по архитектура, строителство и геодезия.

За съвместната работилница със студенти по архитектура, строителство и геодезия - тук.  

В продължение на десет дни трябваше да създадат проект за санитарните помещения на университета, а тогава от компанията се ангажираха и в бъдеще да организират такава съвместна работилница с бъдещите архитекти и дизеайнери и дори да финансират съвместно с партньори изграждането на резултата от нея.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.