Търсене

Търси се идеалната баня, може да участват и собственици на жилища: Ideal Standard обяви за 20 път началото на "Баня на годината"

Търси се идеалната баня, може да участват и собственици на жилища: Ideal Standard обяви за 20 път началото на

За двайста поредна година Ideal Standard ще избере най-добрия интериорен проект за баня. От 1 декември 2023 г. стартира подаването на проекти за участие в националния конкурс Ideal Standard Баня на годината.

Проекти в юбилейното издание се приемат до 23:59 ч. на 10 март 2024 г. на официалния сайт на конкурса https://thebathroom.bg

Конкурсът Баня на годината е сред най-успешните и дълго провеждани състезания за интериорен дизайн в България. През годините е преминал през редица етапи на развитие, но основната му цел е да бъде платформа за изява, утвърждаване и трамплин за реализация на българските архитекти и интериорни дизайнери“, смята Христо Караиванов, директор „Търговска организация - Източна Европа“, по повод началото на конкурса. Има и още - от компанията организатор винаги са стояли зад идеята да се издигне отношението към банята на друго ниво. Затова според Караиванов „чрез нашите продукти, които са водещи при създаването на проектите, се стремим да изграждаме и издигаме културата на банята.“

В 20-то издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината участниците могат да подават проекти в две категории: 3D проект с Atelier Collections и Идеалната реализирана баня.

Проектите трябва да бъдат авторски. Първата категория е насочена към архитекти, интериорни дизайнери и студенти. Категорията за реализирана баня е отворена за участие и за собствениците на жилища, както и за професионалисти в сферата на архитектурата, интериорния дизайн и строителството.

Конкурсът преминава през няколко етапа. Началото е днес, 1 декември 2023 г. До 10 март 2024 г. се приемат проекти. Гласуването на журито и медиите е от 20 март до 3 април догодина. От 4 до 14 април гласува публиката. На 24 април 2024 г. е церемонията по обявяване на най-добрите проекти и награждаването на техните автори. 

През април т.г. на стилна церемония в София бяха обявени победителите в деветнайстото издание на "Баня на годината". Надпреварата премина под мотото "съчетание между естетика и отговорна етика", а отличените проекти показаха, че банята не е просто помещение, а място за уединение и пречистване не само на тялото, но и духа. На това място подхожда в най-голяма степен функционалното съвършенство, творческата визия и естетика, убедени бяха от журито на конкурса през 2023 г.  

Цялата информация за конкурса Ideal Standard Баня на годината 2023 е публикувана на официалния уебсайт на конкурса - https://thebathroom.bg

 

 

 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!