Търсене
Дни на отворените врати за ученици

Ученици от шест училища в област Габрово посетиха „Идеал Стандарт-Видима“

Областният управител се присъедини към обиколката на учениците
Ученици от шест училища в област Габрово посетиха „Идеал Стандарт-Видима“

Момчетата бяха най-силно впечатлени от роботите, момичетата - от прецизността при окачествяване на продукцията, снимка: "Идеал Стандарт-Видима"

На 29 април и 4 май „Идеал Стандарт-Видима“ покани ученици от региона да посетят заводите и да се запознаят с производствените процеси и развитието на компанията през последните години.

Дните на отворени врати за ученици се организират в рамките на инициативите, посветени на две значими дати в историята на „Идеал Стандарт-Видима“ за 2022 година – 70 години производство на санитарна арматура и 30 години в семейството на Идеал Стандарт.

Изображение - 10696Младите хора бяха впечатлени от организацията на работния процес, снимка: "Идеал Стандарт-Видима"  

Още за годишнините, които предначертават историята на компанията - тук

В рамките на тези два дни 180 ученици от Професионална гимназия "Марин Попов“ (Севлиево), Професионална техническа гимназия „Д-р Никола Василиади“ (Габрово), Професионална гимназия по механоелектротехника „Ген. Иван Бъчваров“ (Севлиево), Средно училище „Васил Левски“ (Севлиево), Основно училище в с. Добромирка и Прифосеионалната гимназия по тренспорт и машиностроене в с. Градница посетиха заводите и се запознаха с всички етапи на производството на санитарна арматура и санитарна керамика.

Изображение - 10697Ученици от шест училища са запознаха от първо лице с производството на компанията, снимка: "Идеал Стандарт-Видима"  

Младите хора научиха за многообразието от професии както в производството, така и в другите структури на компанията. На момчетата най-много им харесаха роботите и работата с ЦПУ машини, а момичетата проявиха любопитство към монтажа и прецизния качествен контрол на продуктите.

Изображение - 10693Ралица Манолова (втората от дясно наляво) и заместникът й Ивелин Стоянов (най-вляво) се присъединиха към производствената обиколка на учениците, снимка: "Идеал Стандарт-Видима"  

Посещенията на учениците предизвикаха интереса на новия областен управител на Област Габрово – Ралица Манолова, която се присъедини към производствените обиколки заедно със заместника си Ивелин Стоянов. 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства на 29 октомври 2023 г.