ЗАПОВЯДАЙ НА ПЪРВИЯ ДЕН НА КАРИЕРАТА В МАГАЗИН LIDL СЕВЛИЕВО

Тази събота, 20 юли, всеки, който иска да работи в международна и утвърдена компания, може да се срещне с екипа на Лидл България и да кандидатства на място в магазина

Тази събота, 20 юли, ще се проведе първият ден на кариерата в Lidl Севлиево. От 10:00 до 14:00 ч. магазинът ще посрещне всички, които търсят нови възможности за своята кариера и които искат да станат част от лидера на търговията на дребно в Европа.

В рамките на деня на кариерата всеки, който се интересува от работа в компанията, ще може да се срещне лично с представители на веригата, да зададе всички свои въпроси, да разбере какви възможности предлага Лидл България като работодател и ако желае, да кандидатства на място. Ще бъдат организирани и специални обиколки на магазина, които ще позволят на желаещите да надникнат в “кухнята” на Lidl, да видят как работи компанията отвътре и какво представлява работата на служителите.

Като отговорен и коректен работодател, Лидл България предлага едни от най-добрите възможности за работа – отлично възнаграждение в един от най-динамично развиващите се сектори – търговията на дребно, възможност за работа на непълен или пълен работен ден, както и серия от атрактивни придобивки, сред които 60 лв. ваучери за храна на месец, карта Multisport, допълнителен ден отпуск специално за рождения ден, както и подарък и паричен бонус при раждането на дете. Ако пък кандидатите не са от Севлиево, компанията предлага и добавка „Транспорт“ за всички, които живеят на повече от 20 км. от работното си място. 

Денят на кариерата в Lidl Севлиево ще има и своето продължение – той ще се проведе в две поредни съботи, като освен на 20 юли, ще очаква всички желаещи и следващата събота, 27 юли, отново от 10:00 до 14:00 ч. Така всички, които не са успели да посетят събитието тази събота, а се интересуват от възможностите за работа в Lidl, ще бъдат добре дошли и на 27 юли, отново в магазин Lidl в Севлиево (ул. Н. Д. Петков 41А).

За Лидл България

Лидл България е един от водещите работодатели в страната, като от стъпването си на българския пазар не спира да инвестира в грижата за своите служители. Компанията предлага едни от най-добрите условия за работа, едни от най-високите нива на заплащане в бранша, атрактивен социален пакет и разнообразни възможности за развитие и квалификация. Лидл България насърчава развитието на младите хора в страната, като предлага специални програми за ученици и студенти, подкрепя дуалното образование и  допринася за постигането на конкурентна устойчивост на пазара на труда.

"Идеал Стандарт – Видима" продължава да расте, с 5% през 2018 г.
Бизнес
АББ изгради втори завод в Петрич
Бизнес
Кои дружества в Севлиево са в топ 100 на най-големите компании
Бизнес
ЗАПОВЯДАЙ НА ПЪРВИЯ ДЕН НА КАРИЕРАТА В МАГАЗИН LIDL СЕВЛИЕВО
Бизнес
И тази събота LIDL Севлиево отваря врати за търсещите кариерни възможности
Бизнес
На заключителна пресконференция БАРТЕР ЕООД отчете изпълнението на проект
Бизнес
Мария Петрова поема Ротари клуб Севлиево за следваща година
Бизнес
Супер разпродажба на тетрадки в книжарница М-ПРЕС през септември
Бизнес
Роберто Паломба e председател на журито на "Баня на годината 2019"
Бизнес
Превозвач се закани да спре автобусите си заради хаоса с винетките
Бизнес
АББ представи модернизирана производствена база в Севлиево
Бизнес
Огнено лято "отчетоха" стажантите на "Идеал Стандарт-Видима"
Бизнес
Покана за заключителна пресконференция по проект
Бизнес
Богомил Петков поиска експертиза за решаване проблема с водата
Бизнес
Ford Focus подарява "Хелиос" на клиент, закупи стока или услуга
Бизнес
Протест: автобусите в община Севлиево карат без винетки
Бизнес