ЗАПОВЯДАЙ НА ПЪРВИЯ ДЕН НА КАРИЕРАТА В МАГАЗИН LIDL СЕВЛИЕВО

Тази събота, 20 юли, всеки, който иска да работи в международна и утвърдена компания, може да се срещне с екипа на Лидл България и да кандидатства на място в магазина

Тази събота, 20 юли, ще се проведе първият ден на кариерата в Lidl Севлиево. От 10:00 до 14:00 ч. магазинът ще посрещне всички, които търсят нови възможности за своята кариера и които искат да станат част от лидера на търговията на дребно в Европа.

В рамките на деня на кариерата всеки, който се интересува от работа в компанията, ще може да се срещне лично с представители на веригата, да зададе всички свои въпроси, да разбере какви възможности предлага Лидл България като работодател и ако желае, да кандидатства на място. Ще бъдат организирани и специални обиколки на магазина, които ще позволят на желаещите да надникнат в “кухнята” на Lidl, да видят как работи компанията отвътре и какво представлява работата на служителите.

Като отговорен и коректен работодател, Лидл България предлага едни от най-добрите възможности за работа – отлично възнаграждение в един от най-динамично развиващите се сектори – търговията на дребно, възможност за работа на непълен или пълен работен ден, както и серия от атрактивни придобивки, сред които 60 лв. ваучери за храна на месец, карта Multisport, допълнителен ден отпуск специално за рождения ден, както и подарък и паричен бонус при раждането на дете. Ако пък кандидатите не са от Севлиево, компанията предлага и добавка „Транспорт“ за всички, които живеят на повече от 20 км. от работното си място. 

Денят на кариерата в Lidl Севлиево ще има и своето продължение – той ще се проведе в две поредни съботи, като освен на 20 юли, ще очаква всички желаещи и следващата събота, 27 юли, отново от 10:00 до 14:00 ч. Така всички, които не са успели да посетят събитието тази събота, а се интересуват от възможностите за работа в Lidl, ще бъдат добре дошли и на 27 юли, отново в магазин Lidl в Севлиево (ул. Н. Д. Петков 41А).

За Лидл България

Лидл България е един от водещите работодатели в страната, като от стъпването си на българския пазар не спира да инвестира в грижата за своите служители. Компанията предлага едни от най-добрите условия за работа, едни от най-високите нива на заплащане в бранша, атрактивен социален пакет и разнообразни възможности за развитие и квалификация. Лидл България насърчава развитието на младите хора в страната, като предлага специални програми за ученици и студенти, подкрепя дуалното образование и  допринася за постигането на конкурентна устойчивост на пазара на труда.

Клиент на "Хелиос" от Силистра спечели автомобил Форд Фокус
Бизнес
Животоподдържаща апаратура закупи "Севлиево 21 век" за болницата
Бизнес
Златен медал за качество за санитарните продукти Ideal Standard и Vidima
Бизнес
31 300 лв. събра "Севлиево 21 век" за МБАЛ "Д-р Ст. Христов"
Бизнес
Конкурсът „Баня на годината“ отличи най-оригиналните дизайнерски проекти
Бизнес
"Хелиос" осигурява дежурен екип в един от обектите си
Бизнес
Общината няма да разпределя дивидент от търговските си дружества
Бизнес
"Севлиево 21 век" обявява дарителска кампания заради Covid 19
Бизнес
Три торти, трима акционери и тиха наздравица белязаха 30 години "Хелиос" АД
Бизнес
Севлиевска фирма за бельо започна да шие предпазни маски
Бизнес
Късметлията на "Хелиос" днес си тръгна със спечеления автомобил
Бизнес
Дарението на "Севлиево 21 век" за болницата пристигна, след Великден влиза в употреба
Бизнес
Едноличните търговци внасят осигурителни вноски до 30 юни
Бизнес
Lidl и Kаufland даряват 300 хил. лева за купуването на респиратори
Бизнес
НАП няма да спре да запечатва обекти, но ще бъде снизходителна
Бизнес
От днес обектите на "Хелиос" АД работят с обичайното работно време
Бизнес