ЗАПОВЯДАЙ НА ПЪРВИЯ ДЕН НА КАРИЕРАТА В МАГАЗИН LIDL СЕВЛИЕВО

Тази събота, 20 юли, всеки, който иска да работи в международна и утвърдена компания, може да се срещне с екипа на Лидл България и да кандидатства на място в магазина

Тази събота, 20 юли, ще се проведе първият ден на кариерата в Lidl Севлиево. От 10:00 до 14:00 ч. магазинът ще посрещне всички, които търсят нови възможности за своята кариера и които искат да станат част от лидера на търговията на дребно в Европа.

В рамките на деня на кариерата всеки, който се интересува от работа в компанията, ще може да се срещне лично с представители на веригата, да зададе всички свои въпроси, да разбере какви възможности предлага Лидл България като работодател и ако желае, да кандидатства на място. Ще бъдат организирани и специални обиколки на магазина, които ще позволят на желаещите да надникнат в “кухнята” на Lidl, да видят как работи компанията отвътре и какво представлява работата на служителите.

Като отговорен и коректен работодател, Лидл България предлага едни от най-добрите възможности за работа – отлично възнаграждение в един от най-динамично развиващите се сектори – търговията на дребно, възможност за работа на непълен или пълен работен ден, както и серия от атрактивни придобивки, сред които 60 лв. ваучери за храна на месец, карта Multisport, допълнителен ден отпуск специално за рождения ден, както и подарък и паричен бонус при раждането на дете. Ако пък кандидатите не са от Севлиево, компанията предлага и добавка „Транспорт“ за всички, които живеят на повече от 20 км. от работното си място. 

Денят на кариерата в Lidl Севлиево ще има и своето продължение – той ще се проведе в две поредни съботи, като освен на 20 юли, ще очаква всички желаещи и следващата събота, 27 юли, отново от 10:00 до 14:00 ч. Така всички, които не са успели да посетят събитието тази събота, а се интересуват от възможностите за работа в Lidl, ще бъдат добре дошли и на 27 юли, отново в магазин Lidl в Севлиево (ул. Н. Д. Петков 41А).

За Лидл България

Лидл България е един от водещите работодатели в страната, като от стъпването си на българския пазар не спира да инвестира в грижата за своите служители. Компанията предлага едни от най-добрите условия за работа, едни от най-високите нива на заплащане в бранша, атрактивен социален пакет и разнообразни възможности за развитие и квалификация. Лидл България насърчава развитието на младите хора в страната, като предлага специални програми за ученици и студенти, подкрепя дуалното образование и  допринася за постигането на конкурентна устойчивост на пазара на труда.

Покана за заключителна пресконференция по проект
Бизнес
Позлатен смесител лимитирана серия получи в Севлиево Бойко Борисов
Бизнес
Журито в „Баня на годината“: "Създавайте проекти с мисъл за хората"
Бизнес
Ford Focus подарява "Хелиос" на клиент, закупи стока или услуга
Бизнес
На заключителна пресконференция БАРТЕР ЕООД отчете изпълнението на проект
Бизнес
Супер разпродажба на тетрадки в книжарница М-ПРЕС през септември
Бизнес
АББ представи модернизирана производствена база в Севлиево
Бизнес
История за амбиция в името на хората, която се пише 85 г.
Бизнес
Огнено лято "отчетоха" стажантите на "Идеал Стандарт-Видима"
Бизнес
Богомил Петков е избран в Управителния съвет на Камарата на строителите
Бизнес
Над 300 млн. лв. са инвестирали "Идеал Стандарт-Видима" за 27 г.
Бизнес
Богомил Петков поиска експертиза за решаване проблема с водата
Бизнес
АББ изгради втори завод в Петрич
Бизнес
Десетото издание на "Дни на кариерата" е на 22 октомври в Габрово
Бизнес
85 години да гледаш напред с благодарност
Бизнес
Роберто Паломба e председател на журито на "Баня на годината 2019"
Бизнес