ЗАПОВЯДАЙ НА ПЪРВИЯ ДЕН НА КАРИЕРАТА В МАГАЗИН LIDL СЕВЛИЕВО

Тази събота, 20 юли, всеки, който иска да работи в международна и утвърдена компания, може да се срещне с екипа на Лидл България и да кандидатства на място в магазина

Тази събота, 20 юли, ще се проведе първият ден на кариерата в Lidl Севлиево. От 10:00 до 14:00 ч. магазинът ще посрещне всички, които търсят нови възможности за своята кариера и които искат да станат част от лидера на търговията на дребно в Европа.

В рамките на деня на кариерата всеки, който се интересува от работа в компанията, ще може да се срещне лично с представители на веригата, да зададе всички свои въпроси, да разбере какви възможности предлага Лидл България като работодател и ако желае, да кандидатства на място. Ще бъдат организирани и специални обиколки на магазина, които ще позволят на желаещите да надникнат в “кухнята” на Lidl, да видят как работи компанията отвътре и какво представлява работата на служителите.

Като отговорен и коректен работодател, Лидл България предлага едни от най-добрите възможности за работа – отлично възнаграждение в един от най-динамично развиващите се сектори – търговията на дребно, възможност за работа на непълен или пълен работен ден, както и серия от атрактивни придобивки, сред които 60 лв. ваучери за храна на месец, карта Multisport, допълнителен ден отпуск специално за рождения ден, както и подарък и паричен бонус при раждането на дете. Ако пък кандидатите не са от Севлиево, компанията предлага и добавка „Транспорт“ за всички, които живеят на повече от 20 км. от работното си място. 

Денят на кариерата в Lidl Севлиево ще има и своето продължение – той ще се проведе в две поредни съботи, като освен на 20 юли, ще очаква всички желаещи и следващата събота, 27 юли, отново от 10:00 до 14:00 ч. Така всички, които не са успели да посетят събитието тази събота, а се интересуват от възможностите за работа в Lidl, ще бъдат добре дошли и на 27 юли, отново в магазин Lidl в Севлиево (ул. Н. Д. Петков 41А).

За Лидл България

Лидл България е един от водещите работодатели в страната, като от стъпването си на българския пазар не спира да инвестира в грижата за своите служители. Компанията предлага едни от най-добрите условия за работа, едни от най-високите нива на заплащане в бранша, атрактивен социален пакет и разнообразни възможности за развитие и квалификация. Лидл България насърчава развитието на младите хора в страната, като предлага специални програми за ученици и студенти, подкрепя дуалното образование и  допринася за постигането на конкурентна устойчивост на пазара на труда.

И тази събота LIDL Севлиево отваря врати за търсещите кариерни възможности
Бизнес
Бизнесът събра 21 500 лв. за ремонт на двора на Детски комплекс
Бизнес
"Идеал Стандарт – Видима" продължава да расте, с 5% през 2018 г.
Бизнес
Второ място за Севлиево от от спортния работнически фестивал
Бизнес
ЗАПОВЯДАЙ НА ПЪРВИЯ ДЕН НА КАРИЕРАТА В МАГАЗИН LIDL СЕВЛИЕВО
Бизнес
Кои дружества в Севлиево са в топ 100 на най-големите компании
Бизнес
С. Георгиева: Хората са в основата на растежа на компаниите
Бизнес
Светлана Георгиева е лектор в "Двигатели на растежа"
Бизнес
IDEAL STANDARD е любима марка на българите в стоки за бита
Бизнес
Мария Петрова поема Ротари клуб Севлиево за следваща година
Бизнес
От стажант до изпълнителен директор - Ярослав Дончев 25 г. по-късно
Бизнес
Каузата на Ротари Севлиево за 2019 г. - нова детска площадка
Бизнес
Превозвач се закани да спре автобусите си заради хаоса с винетките
Бизнес
Депото за отпадъци е с нов управител от вчера
Бизнес
„Идеал Стандарт-Видима“ - на изложението „Образование и кариера“
Бизнес
Протест: автобусите в община Севлиево карат без винетки
Бизнес