Дни на отворените врати в РСПБЗН идната седмица
Екипът на РЗСПЗН Севлиево по време на церемония по откриване на санираната сграда на Службата, снимка: архив, "Севлиево онлайн"

По случай професионалния празник на служителите в Главна дирекция Пожарна безопасност и защита на населението, 14 септември, Районната противопожарна служба в Севлиево обявява традиционната Седмица на пожарната безопасност в дните от 10 до 16 септември. 

На 10, 11, 12 и 13 септември от 9.30 до 12.00 ч. Службата отваря врати за граждани и осигурява дежурен телефон 3-31-35 за мнения, предложения, пожела­ния и други въпроси, свързани с пожарната безопасност.

На 13 септември т.г. от 10.00 ч. пред сградата на Пожарната ще има традиционните демонстрации на видовете и възможностите на противопожарната техника, съоръжения, оборудване и защитни средства, с които разполага РСПБЗН – Севлиево. Демонстрациите са за деца от детските градини, но на тях могат да присъстват и граждани, съобщават от Районната служба. 

За 13 септември, от 11.00 ч. са планирани и демонстрации на обновената техника по линия на европейските програми за реагиране при пожари, бедствия и извънредни ситуации и прескоснференция за медиите. 

Част от празничните прояви през Седмицата на пожарната безопасност са дарителска кампания сред служителите от РСПБЗН - Севлиево за подпомагане на деца на загиналите и пострадали при изпълнение на служебния си дълг пожар­никари и набиране на младежи на възраст от 12 до 16 години на доброволен принцип за състезанията на младежките противопожарни отряди ”Млад огнеборец”, провеждани съгласно международните правила на CTIF.

Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението” - Севлиево честити на всички настоящи и бивши служители и на техните семейс­тва предстоящия професионален празник!

Луксозното издание "Севлиево" - от днес в продажба
Общество
Данъчните продадоха на търг кораб, използван за контрабанда
Общество
Край Севлиево е най-силната популация на благороден елен в света
Общество
Благотворителна акция в полза на незрящите от общината
Общество
ЕНЕРГО-ПРО предупреждава за измама с Гугъл приложение
Общество
И след дъжд, вода за севлиевските села няма
Общество
260-килограмова тиква докараха от свищовско
Общество
Един тон крем-супа приготви Ути Бъчваров на севлиевския площад
Общество
299-метров тиквеник изядоха в Севлиево днес
Общество
КНСБ: Хората смятат, че са недооценени от работодателя си
Общество
14 октомври - Ден на Севлиево
Общество
Тема с продължение - за една детска площадка, сигналите и отговорите
Общество
Какво предстои в празничната за Севлиево седмица
Общество
Петима са тазгодишните носители на почетния знак "Севлиево"
Общество
„Частната“ Темида на Община Севлиево
Общество
Две соларни пейки има от днес в Севлиево
Общество