Дни на отворените врати в РСПБЗН идната седмица
Екипът на РЗСПЗН Севлиево по време на церемония по откриване на санираната сграда на Службата, снимка: архив, "Севлиево онлайн"

По случай професионалния празник на служителите в Главна дирекция Пожарна безопасност и защита на населението, 14 септември, Районната противопожарна служба в Севлиево обявява традиционната Седмица на пожарната безопасност в дните от 10 до 16 септември. 

На 10, 11, 12 и 13 септември от 9.30 до 12.00 ч. Службата отваря врати за граждани и осигурява дежурен телефон 3-31-35 за мнения, предложения, пожела­ния и други въпроси, свързани с пожарната безопасност.

На 13 септември т.г. от 10.00 ч. пред сградата на Пожарната ще има традиционните демонстрации на видовете и възможностите на противопожарната техника, съоръжения, оборудване и защитни средства, с които разполага РСПБЗН – Севлиево. Демонстрациите са за деца от детските градини, но на тях могат да присъстват и граждани, съобщават от Районната служба. 

За 13 септември, от 11.00 ч. са планирани и демонстрации на обновената техника по линия на европейските програми за реагиране при пожари, бедствия и извънредни ситуации и прескоснференция за медиите. 

Част от празничните прояви през Седмицата на пожарната безопасност са дарителска кампания сред служителите от РСПБЗН - Севлиево за подпомагане на деца на загиналите и пострадали при изпълнение на служебния си дълг пожар­никари и набиране на младежи на възраст от 12 до 16 години на доброволен принцип за състезанията на младежките противопожарни отряди ”Млад огнеборец”, провеждани съгласно международните правила на CTIF.

Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението” - Севлиево честити на всички настоящи и бивши служители и на техните семейс­тва предстоящия професионален празник!

Татяна Харизанова и изкуство, преливащо от обич
Общество
Започва данъчната кампания за местни данъци и такси
Общество
Душево - селото с най-много деца в община Севлиево и без безработица
Общество
Граждани алармират: Хаос със сметките за вода
Общество
Отстраняването на аварията по газопровода продължава
Общество
Авария по захранващия газопровод, улици без газ в Севлиево
Общество
Жена от с. Сенник се обърна в крайпътна канавка
Общество
Покойник "чака“ за гроб, от "Обреди" изкопали погрешен
Общество
Село Столът - 9 км махали с разбити пътища, но без кражби
Общество
Майката на Габи бе удостоена със званието "Рицар в живота"
Общество
Почитаме Апостола на Свободата
Общество
Отпадат заверките на удостоверения за раждане, брак или смърт
Общество
Обявиха антинаградите "Големия брат", 2019
Общество
Общината търси изпълнител на ремонтите на 7 улици за 4.2 мн. лв.
Общество
Поклонение в памет на Левски в севлиевския конак
Общество
Да обединиш в най-страшната клетва: "Свобода или смърт"
Общество