Дни на отворените врати в РСПБЗН идната седмица
Екипът на РЗСПЗН Севлиево по време на церемония по откриване на санираната сграда на Службата, снимка: архив, "Севлиево онлайн"

По случай професионалния празник на служителите в Главна дирекция Пожарна безопасност и защита на населението, 14 септември, Районната противопожарна служба в Севлиево обявява традиционната Седмица на пожарната безопасност в дните от 10 до 16 септември. 

На 10, 11, 12 и 13 септември от 9.30 до 12.00 ч. Службата отваря врати за граждани и осигурява дежурен телефон 3-31-35 за мнения, предложения, пожела­ния и други въпроси, свързани с пожарната безопасност.

На 13 септември т.г. от 10.00 ч. пред сградата на Пожарната ще има традиционните демонстрации на видовете и възможностите на противопожарната техника, съоръжения, оборудване и защитни средства, с които разполага РСПБЗН – Севлиево. Демонстрациите са за деца от детските градини, но на тях могат да присъстват и граждани, съобщават от Районната служба. 

За 13 септември, от 11.00 ч. са планирани и демонстрации на обновената техника по линия на европейските програми за реагиране при пожари, бедствия и извънредни ситуации и прескоснференция за медиите. 

Част от празничните прояви през Седмицата на пожарната безопасност са дарителска кампания сред служителите от РСПБЗН - Севлиево за подпомагане на деца на загиналите и пострадали при изпълнение на служебния си дълг пожар­никари и набиране на младежи на възраст от 12 до 16 години на доброволен принцип за състезанията на младежките противопожарни отряди ”Млад огнеборец”, провеждани съгласно международните правила на CTIF.

Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението” - Севлиево честити на всички настоящи и бивши служители и на техните семейс­тва предстоящия професионален празник!

Севлиево - В. Търново е добавен в списъка за ремонти
Общество
Директорът на социалните в Габрово напусна системата ненаказан
Общество
Двама пияни на пътя, дрегерът при единия закова на 2.05 промила
Общество
Енерго Про предупреждава за прекъсване на електроподаването
Общество
Няма дефекти по новия път за Габрово, ремонтът не е приключил
Общество
НОИ изплаща до Нова година обезщетенията за беменност и малко дете
Общество
Посланикът на САЩ у нас Ерик Рубин бе на посещение в Севлиево
Общество
Кмет даде на прокурор гражданин, искал информация от Общината
Общество
Иван Иванов и Димитър Ножаров получиха "Скъпоценни камъчета"
Общество
Как могат да се ползват данъчни облекчения чрез работодателя
Общество
Без допълнителни пари за водата на Севлиево в бюджет 2019
Общество
Създадоха дигитален архив, посветен на Първата световна война
Общество
Десетки улици в Севлиево остават без ток на 3 декември
Общество
Севлиевци ремонтираха сами селски път
Общество
Севлиево е сред 113 общини, спечелили ваучер за Wi Fi
Общество
Коледна добрина за някой в нужда
Общество