Търсене

Много е важно да сме отговорни, дисциплинирани и разумни

Много е важно да сме отговорни, дисциплинирани и разумни

Снимка на Gerd Altmann от Pixabay

от Емилия Димитрова

Ситуацията е извънредна. Осъмнахме с коронавирус на 26 км. от Севлиево.  

Сега е наложително да бъдем отговорни, дисциплинирани и разумни. Не само заради себе си, но преди всичко заради себе си, за да предпазим и останалите.

В тази ситуация най-безпредметното, което правим, е да мрънкаме. Маските били скъпи, коментира госпожа в страницата на "Севлиево онлайн" за цена от 2.75 лв. за многократна употреба. Госпожо, ушийте си за по-малко, но си сложете маска, щом властите са разпоредили. Или си купете по-евтина, щом това ви е много.  

Джипито имал само един телефон, пише друг недоволен читател. Господине, джипито не е на щат в телефонна централа. Ще проявите търпение. Ситуацията е извънредна. Никой не говори, че трябва да ни е удобно и комфортно. Трябва да сме организирани и отговорни, за да се предпазим и да предпазим тези около нас. 

Друга госпожа не вярвала в коронавируса. Ако иска, само дано не й се наложи утре да усъмне с новината, че заразените са десетки.

Хайде да спрем с мърморенето и да спазваме разпоредбите на здравните власти. Осъзнавам, че повечето читатели разбират от вируси повече от лекарите, но аз лично искам да спазвам правилата. И ще бъда благодарна на всички, които изберат това поведение по време на настъплението от смъртоносния COVID-19.   

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!