Търсене

Най-четените публикации в "Севлиево онлайн" през 2018 г.

Най-четените публикации в "Севлиево онлайн" през 2018

Невижданият порой на 30 юли т.г., който отнесе за минути пътища в балканските села на община Севлиево, е предизвикал най-силени интерес в рубриката "Общество" на "Севлиево онлайн". Информацията за активиралите се няколко свлачища, които застрашаваха преминаването по пътищата, е била прочетена близо 11 000 пъти. Най-тежка бе ситуацията в махала Чолаците в землището на с. Кръвеник, в която живеят двайсетина души, останали откъснати от света четири последователни дни, без хляб и продукти, тъй като до махалата не можеше да се стигне, заради високата вода, която влачеше дървета и камъни

Сериозен читателски интерес е предизвикала и публикацията Севлиево е в корупционна схема, според разследване на "Биволъ". Текстът е прочетен малко над 10 000 пъти.

Наполовина по-слаб е интересът към поредния обявен воден режим в община Севлиево. Информация за него е публикувана на 18 септември т.г. под заглавие Режим на водата в община Севлиево от днес и е прочетен от 4600 души. 

В рубликата "Политика" най-силен е бил интересът към "работното" посещение на севлиевски общинари на Френската Ривиера тази пролет. 

За екскурзия в чужбина се стягат съветниците на Севлиево е прочетен 5600 пъти, с не по-слаб интерес са и публикациите, които отразяват продължението на историята: Какво свършиха управляващите в Ница? - Само те знаят е текст от рубриката "Анализи", прочетен 8600 пъти. 

След пътуването до Франция: изразено намерение за взаимопомощ,  част от същата рубрика, отчита 4800 прочитания. 

Отчети под индиго за четири трудови дни на Ривиерата, от съдържанието на сайта "За истината", публикуван и в "Севлиево онлайн", е събрал малко под 4 000 прочитания. 

Американският Anchorage купува "Идеал Стандарт - Видима"  държи първенството по интерес към рубриката "Бизнес" - 4980 прочитания. С много малко по-надолу е текстът Нов материал, обогатен с билки, пуска в производство „Паралел“ - 4300 прочитания. В същата рубрика сериозен читателски интерес - 3660 прочитания, е имало към Николай Апостолов става прокурист на "Севлиевогаз 2000"

Публикацията От 20 април кино "21 век" възстановява прожекциите държи първенството по читателски интерес в рубриката "Култура" с близо 5 000 прочитания. 

Д-р Матеева и д-р Дочева прекратяват договорите си с РЗОКе най-четената публикация в рубриката "Здраве" - 4345 пъти, следвана от разследването Мъртвият не е пациент - абсурдите на българското здравеопазване, с двайсет прочитания по-малко. В същата рубрика сериозен интерес има и към новата услуга на "Медицински център-1", зда която бе публикувана информация под заглавие Ново: неотложна медицинска помощ в "Медицински център-1"

Писта "Горна Росица" ще приеме това лято световния мотоелит е първенец в рубриката "Спорт" - 9883 прочитания, следван отБогдан Николов: "В Севлиево не заслужават да правим Световно", прочетен 6887 пъти. 

В рубриката "Коментари" най-много пъти е прочетен коментарът, озаглавен Колко публично е публичното обсъждане на бюджета - 7158 пъти, следван от Не сме свободни. Ние приехме модела, с 6152 прочитания. 

Три интервюта надхвърлят обичайния интерес към публикации в сайта. С 9080 прочитания е Може да не променим нещата, но да направим разликата - интервю с дистрикт гуверньора за миналата година на "Ротари Интернешънъл". 

Жадувам за топлотата, която усещам, общувайки със сирийци - интервю със севлиевката Росица Бадрие, омъжена в Сирия, прибрала се у дома, бягайки от войната е прочетено 8682 пъти.

Мартин Граховски разказва за своята България в 3 минути, докосна чрез "Севлиево онлайн" 6789 читатели. 

Рекордът по бързина, с която е прочетен текст в сайта държи последната публикация преди Рождество Христово. Тя е със заглавие  Родена да бъде „баба“ – историята на Маргарита Костадинова и за два часа от публикуването й, стана достояние на 1300 читатели. /б.ред. текстът е от сайта "За истината"/. 

"Севлиево онлайн" 

 

 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!